Wellbeeing

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har fått ladda batterierna i helgen. Det har i varje fall jag fått hinna med för en gångs skull. Hur som helst så tänkte jag här idag dela med mig av det här med bland annat kbt, samtalsterapi och ångest för er i Karlstad med omnejd som under den senaste tiden har hört av er hit till mig angående just detta. Jag har ju skrivit ett par gånger här på bloggen angående just ångest och eftersom att många av er säkerligen redan vet att jag själv går på samtalsterapi här i Karlstad, där jag bor och arbetar, så tänkte jag ta och rekommendera det företaget som jag själv har valt att vända mig till.

Wellbeeing heter detta företag och de erbjuder kvalitativ och engagerad hjälp med just ångest bland annat genom behandlingar som kbt och samtalsterapi. Personligen så har jag kunnat göra oerhört stora framsteg genom att vända mig till Wellbeeing och jag är därför oerhört tacksam över att jag själv fick rekommendationen att vända mig dit genom en nära vän till mig. Jag hoppas därför att det här nu även kommer att ha samma effekt för er och att ni finner precis all den hjälp som ni söker när det kommer till era problem. Jag kan i vilket fall som helst varmt rekommendera just Wellbeeing och därför så tänkte jag även ta och passa på att lägga in en länk till deras egna sida här på nätet så att ni kan klicka er in på den och läsa på lite mer om vilka dem är och vad lite mer exakt de kan göra för just er. På deras sida så finner ni ju även kontaktuppgifter så att ni kan kontakta dem direkt ifall ni skulle ha några som helst frågor eller funderingar kring dem och deras behandlingar.

Du gillar kanske också...